info@jobzzpmaatje.nl  |   Postbus 2030  6802 CA Arnhem  |  Privacyverklaring

© 2019 jobzzpmaatje

Informatie voor deelnemers

Ga jij aan de slag bij 026aanhetwerk?
Heb jij een uitkering, wil je wel werken maar ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Word dan deelnemer bij 026aanhetwerk. Wij zijn een re-integratiebedrijf en we creëren werkplekken,  zowel binnen onze organisatie als daar buiten. Bij ons kijken we naar jou als persoon. Wat vind je leuk? Wat zijn je talenten? Wat is je belastbaarheid? Je wordt daarbij gecoacht door een maatje. Dit maatje kijkt samen met jou wat goed gaat en waar je hulp bij kunt gebruiken. 


Persoonlijke aanpak
Bij ons vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Werk en werkeloosheid kunnen invloed hebben op je hele omgeving. Zowel positief als negatief.   Wij kijken daarom niet alleen naar jou in een werkomgeving, maar we gebruiken hiervoor een schijf van zeven gebieden. De schijf van zeven bevat een stukje stilstaan en verwerken van het verleden bijvoorbeeld met betrekking tot je persoonlijke situatie? Wat is er aan de hand mentaal, fysiek en geestelijk? Wat is nodig? Wie kan je helpen?

 

Schijf van zeven gebieden

Wij willen jou als deelnemers zelf laten ontdekken wie je bent en wat er bij je past. Dit om helder te krijgen welke talenten en kwaliteiten je hebt met als doel te bloeien tot zelfstandigheid en zelfredzaamheid. 

Voordelen deelname
Je krijgt een maatje die je coacht
We kijken naar jou als persoon
Je mag je eigen tempo bepalen op basis van je belastbaarheid
 Je werkt aan je eigen leerdoelen
De werkzaamheden passen we aan aan jouw talenten en behoeftes

 Je werkt aan je eigen leerdoelen


Aanmelden als deelnemer
Wil jij ook deelnemen aan 026aanhetwerk? Kijk dan bij onze vacatures welke werkplekken we nu beschikbaar hebben. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of via de wijkcoach. 

Deelnemers in beeld